Mooiboxtel.nl

Welcome!

A stylish new website for Mooiboxtel.nl is created here. It is based on chayns by Tobit.Software. News, pictures, events and much more will automatically be presented on this site. Of course also optimized for mobile devices.

Latest News

En intussen staan Gibson Brothers klaar in Liempde. Over enkele minuten zullen zij hun opwachting maken op 'het 51e verjaardagsfeestje' van de Kromploegers.
21. Sep. 2018 um 20:10 Uhr
Vandaag bestaat DeMooiBoxtelKrant vier jaar en gaan we onze vijfde jaargang in! Een mijlpaal waar we heel erg trots op zijn. En die wij nooit hadden bereikt zonder al onze fotografen, columnisten, betrokken verenigingen, clubs en stichtingen, adverteerders, trouwe lezers en natuurlijk zeer gewaardeerde bezorgers. BEDANKT ALLEMAAL! De eerste krant van onze vijfde jaar dus, en die is vannacht alweer gedrukt en nu onderweg naar de bezorgers. De afgelopen week was een drukke met vele culturele evenementen, het bekend worden van de naam van de koper van Kasteel Stapelen en de officiële start van de nieuwbouw op de plek waar voorheen de befaamde 'witte woningen' stonden. Verder deze week een krant boordevol ontroerende, mooie en interessante verhalen, zoals dat van het gouden paar Dinie en Rinie, de lichamelijk beperkte Anneke de Groot of het verhaal over het stripboek dat Bas van den Biggelaar en Han van Bodegom komend weekend in Bibliotheek Boxtel presenteren tijdens de cultuurroute De Rode Draad. Daarnaast ook deze week weer columns en rubrieken van Eric Top, Birgit Vandermeulen, Jan van der Krabben en Bas Voets. Ook weer een Boxtels zoekplaatje in de rubriek Verborgen Boxtel.
19. Sep. 2018 um 08:31 Uhr